tirsdag den 28. marts 2017

Påskedekoration

Så er der en påskedekoration på den nye blog, du finder mere af den HER
Ha den bedste dag
Hilsner Anette

9 kommentarer:

 1. Kæreste Anette.

  Ja, Dinobrain benytter stadig din gamle kommentatorboks. Det er det eneste, der vil virke.

  Tusind tusind tak for sidst. Hvor er vi glade for, at du kom hele den lange vej, for at glæde os til bogudgivelses-receptionen. Det var så dejligt at se dig igen. Og mange mange tak for den utroligt smukke gave, som vil blive værdsat resten af mit liv, for så længe tror jeg, at den holder.

  Ja, nogle gange må der bare noget nyt til. Og man må ligesom genopfinde sigselv. Vi forandrer og udvikler os hele tiden og det er godt, at du har lyttet efter og taget den tid, du skulle bruge for at finde dit nye ståsted. Man siger jo, at læreren kommer, når eleven er parat.

  Jeg tror, det er utroligt vigtigt, at du lever den kreative side af digselv ud, da den fylder meget og du ikke tåler at undertrykke den. Husk, at os med rigtig meget fantasti nemt kan komme til at bruge den livlige fantasi på noget skidt, hvis ikke vi bruger den på noget godt.

  Jeg håber du fik snakket med nogle af de andre søde havefolk i lørdags. Jeg havde ikke rigtig tid til at se, hvad der foregik i drivhuset. Dog glædede det mig meget at høre, at der var en knævren som var der mindst 100 mennesker tilstede i glaslokalet.

  ENDNU ENGANG TUSIND TUSIND TAK.

  Knus og de kærligste hilsner og tanker fra os
  ...også fra paps:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære skønne Jytte-Tante-Grøn må jo bruge alle dine navne, for kan ikke vælge;-)

   Hi hi jeg skulle lige læse dinobrain en ekstra gang, for min dinobrain skulle lige stave sig igennem:O

   Jeg vil lige fortælle dig en hemmelighed her i det offentlige rum;-) jeg køre normalt ikke så langt alene, så den med nabokonen, var i meget kraftige overvejelser. Og ved du hvad min krop sagde ikke sære ting, på turen, hi hi, der er jo mere i det.
   At være med til at fejre dig, trak så voldsomt, jeg er så glad for det -og tænk at møde, dig igen og få snakket med flere skønne blog-kvinder, nogle nye og andre kendte, for der blev snakket, og det var hyggeligt.
   Og hele turen fantastisk smuk, tænk dig den gps bandit ville give mig en anden rute hjem, med samme køretid;-)

   Det kreative har i perioder druknet i så meget andet, men du har ret hjernen vil være kreativ uanset hvad, det er en klog mand du har mødt, den slags mennesker er skattede-og at du bruger det aktivt, så kommer budskabet ud, af hjertet, tusinde tusinde tak for at dele af din visdom.

   Fere fordybende kreative ting er en væsentlig del af de nye ting der skal ske, og sker i butikken, og jeg kan selv mærke det bliver så godt, uanset hvad "skeptikere" siger. Så siger det yess her.

   Din bog-har været medvirkende til at omdanne vores sted til et tydeligt billede af hvordan og hvad jeg vil, og den passer som fod i hose med den blomstrede sofa.

   Masser af knus og masser af kærlige hilsner, med ønsket om et VIDUNDERLIGT forår til dig og prinsen

   Slet
  2. PS glemte helt at sige jeg fik mig en stor AHA-oplevelse ud af den med at fantasien/det kreative, som vil bruges uanset måden...
   KNUS igen

   Slet
 2. Dejligt du har masser af planer.

  Det lyder hyggeligt med besøget i forbindelse med bogudgivelsen. :)

  SvarSlet
 3. Hej aller sødeste Annette , hvor er din påskedeko fin :o) jeg håber din blog får lov til at blive, for jeg kan simpelt hen ikke finde ud af at få meddelelser om du har lagt noget op inde på den nye side, så jeg går ind via den her vej og tjekker.:o)
  Jeg har læst din fantastiske og meget ærlige og rørende beskrivelse af Tante Grøns nye bog som jeg glæder mig meget til at få fat i. I morgen skal jeg i min boghandler igen og så håber jeg den er der.
  Det ser ud til at have været en fantastisk dejlig dag i haft i forbindelse med bogudgivelsen :o)
  Stort Knus og kram fra Mig Rosenfe Bulderbassen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa herlige bulderbasse rosenfe-Linda, det lyder altså godt når det er skrevet sammen, for du er en bette knokler:-)

   Min blog får lov at blive, men stopper nok med at linke på et tidspunkt.
   Har lige været inde på din blog for at se. Du bruger ikke det link der opdateres, for at linke til den nye er det vigtigt at der står således, for at få opdateringer der virker, det kommer her:
   www.anettesflora.com/feed/

   Jeg valgte at skrive om oplevelsen af bogen, overvejede også, i et mikrosekund, at gøre det mere konstruktivt, men det ligger ikke til mig, når begejstringen er STOR:-))) Du kan roligt glæde dig til den nye bog, ren velvære.
   Det var det altså også, herlige mennesker, mad:P bobler,kaffe,mad:P)
   Store knus og krammer til dig fra mig

   Slet
  2. Ihhh Tak altså
   Nu har jeg sat linket ind du har skrevet til mig, jeg syntes ikke der kommer noget billede på. Hold nu fast altså, jeg er ikke noget unikium til det her :o)))
   Knus

   Slet
  3. Det er altså mig der tusinde tusinde takker, for din ulejlighed med at forsøge igen Linda:-))) Der har været en del begyndervanskeligheder på den nye blog, og det der med at linke er en af de finurlige ting. Og der vil ikke komme et billede frem, sønnen klør sig stadig i håret for at finde ud af hvordan man får det til at virke-uden at ødelægge det der virker;-)
   Ha en god dag, og tak igen.
   Knus Anette

   Slet