lørdag den 15. april 2017

Nyt indlæg

Nye indlæg på min nye blog Anettesflora.com, finder du HER
Rigtig god påske til alle læsere
Inspirerede hilsner Anette

4 kommentarer:

 1. Jeg sender dig et varmt knus, kære Anette. Jeg håber, I har en god påske, dig og familien? Sikke en masse vidunderlige idéer du går og får, den franske altan og groværk op af den. Det bliver fantastisk. Ligesom et eksotisk land, man når frem til på en lang rejse. Og I er heldige, for I skaber jeres mange fine lande hjemme hos jer selv. Så er det lidt nemmere at nå frem. Og der er selvfølgelig arbejde. Men også det er glædelsesfyldt, for det meste. I er et godt makkerpar, dig og din mand: )
  Alle bedste hilsner og gode ønsker, sender jeg jer. Fra Laila


  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tusinde tak for det dejlige knus-det sender altså automatisk et varmt og godt et tilbage til dig Laila.
   Vi har den påske vi bedst kan lide-og samles først med familien igen om en uges tid.
   Faktisk er den altan mandens ide, som jeg øjeblikkeligt sprang med på. Jeg ved han trængte til atter at bygge, også manglede han en detalje i kvisten som har manglet de sidste mange år.
   Det er nogle gode billeder du bruger, og det er sådan det er, og det er en lettelse at være kommet til dette sted i livet, om du aner hvor taknemmelig jeg er.
   Ja vi er gode sammen, og har lært mange menneskelige kvaliteter af hinanden.
   Masser af gode hilsner knus og dejlige tanker til dig, også håber jeg du har haft nogle dejlige påskedage, og må nyde den sidste i morgen. Ekstra knus og et klem fra Anette

   Slet
 2. Nøj hvor er det fantastisk! Jeg kender godt fornemmelsen at tingene dumper ned til en - gode energier giver gode ting. Det varmer mit hjerte at se dit drivhus - tillykke med dit nye hjertebarn.

  Kram

  Jeg kan ikke lige få kommentar til at fungere på din nye hjemmeside, så jeg skriver her.

  SvarSlet
 3. Og nu smiler jeg altså ekstra, hvor er det dejligt at den oplevelse er genkendelig. Var egentlig lidt tænksom ved at sige det højt. Men det er jo egentligt logik når du skriver det på den måde;-)))
  Tusinde tak, drivhuset er ligesom med til at understøtte tonen, så den bliver tydeligere.
  Ha den bedste dag
  Knus Anette

  SvarSlet