tirsdag den 9. maj 2017

Nyt indlæg med en del på hjertet

I går lavede jeg et nyt indlæg på min nye blog, som handler om alt det der sker af gode ting her i vores lille paradis. Du finder indlægget HER
Jeg havde faktisk besluttet at jeg ville stoppe med at informere om nye indlæg her på siden. Men fik sådan en god kommentar fra Mette i går, der satte gang i lidt tankeaktivitet, så jeg fortsætter med at linke til nye indlæg på den nye blog:-)
For som det er nu bliver de Danske haveblogs ikke opdateret. Det er lidt ærgerligt, men har fuld forståelse for at det skal være lyst og tid der driver det frivillige værk de laver. Og man kan jo aldrig vide hvad der ligger til grund for det.
Jeg vil ønske alle en god dag
Masser af havehilsner
Anette

4 kommentarer:

 1. Dejligt med en henvisning til dit indlæg, for det er godt nok svært både at finde det og kommentere på det.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din respons Lisbeth. Jeg har valgt at fortsætte med henvisning til der er mere styr på det. Jeg syntes også det er træls/frustrerende når tingene ikke fungere som de skal.
   Knus

   Slet
 2. Hei Anette, så herlig det er i din hage!! Nå er det blitt full sommer, og alt eksploderer i hagen...
  Flott hageantrekk, da er du klar til hagearbeid!
  Ha fine dager,
  Ja, flott at du varsler nye innlegg så jeg lett kan følge deg

  Klem, Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ida
   Først så dejligt at se dig her og hjertelig velkommen:-) og tusinde tak for din glade kommentar. Ja skal da lige love for haven eksplodere ud i fantastisk og sprudlende vækst, også ukrudtet;-) Jeg varsler her indtil min nye blog bare vil som jeg gerne vil den skal, og man kan følge med i den som læser. Men er lidt bagefter med bloggen og andres blogge i tiden....
   Ha en dejlig aften og ny uge lige om lidt:-)))
   Klem Anette

   Slet